Fort gick tiden o det vita blev grönt !


               Och en runda vid havet, inte långt från där det charmanta värdparet bodde, blev det . Beröm skall dom ha där jag fira julen, alla inblandade ! Var jag fira den, jo i Karlskrona ! Go mat o goa människor, bättre kunde det inte bli !

                                 Här har vi 2 av de inblandade, barnbarn ! Dom åkte hem på juldagen !

                 Det gjorde inte undertecknad, här synlig med mellansonen. Hemresan företogs igår ! Och när jag kom hem så var det lika grönt ute som vitt när jag åkte ! Om jag glömde nått när jag reste ner, jo mina glasögon. Men som synes så gick det bra ändå ! Om förståndet glömdes fick jag ej reda på ! Och glasögonen hitta jag på sängen !

                    Och här har vi värdinnan. Alla tiders kort !
         
               Allt har som sagt varit alla tiders, och nu  har jag återgått till vardan. Och att komma hem är ochså skönt ! Det blev en runda i förmiddags ! I gymnastikskor ! Kalla var det alla tiders med när jag kom hem och barnvakten vann tyvärr ingenting på  trisslotten, köpt i Karlskrona ! Handlat har jag ochså hunnit med, skall handla mer i morgon i en annan affär ! Och 4,5 plus är det o regnar gör det lite ! Och idag har jag spelat för femti kronor på kvällens V 86. Och snart börjar Tour de Skie och J-VM  i Kanada i ishockey har börjat. Och snart är det nytt år. Jag kommer då att högtidligt ge 2 nyårslöften. Vilka ? Ha, det får ni reda på då !
                   Och vad de heter som är med på fotona ? Marit, Bengt, Måns, Emil o Jan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0