Idag är jag på hugget...


              Liksom jag tydligen var när jag växte upp ! Från det ena till det andra, det är Carpe Deum det ! Rundan idag gick alla tiders men någon tanke på vad jag skulle skriva i bloggen fanns inte då ! Ibland " brainstormas " det o då försöks det att kommas ihåg vissa "tankeblixtar"  ! I dag var det , är en härlig vinterdag! Dimman lättar kan man väl döpa fotona till ! Visserligen var det lite glatt men det behärskades ! Jag tog tiden ochså och en runda i vinterväglag tog mig 1 timme och 40 minuter. Och den här rundan går jag som sagt alltid, vinter som sommar och höst som vår. Är det inte enformigt undrar kanske nån ? Nä då, man ser inte samma djur varje dag och det är lättare att följa naturens gång o växlingar !

               Ännu ett foto från dagens runda !

                  O ett till ! O här har jag inte kommit så långt på rundan. Och alla foton är tagna i staden Askersund. Prata om en "motionsvänlig" stad ! Och omgivningarna är inte sämre ! Men även Örebro har fina motionsstråk o omgivningar ! Så ingenting ändrar min 2-års plan. Den ingår i Carpe Deum !
                             Ja vädret är som det är men positivt med mitt sätt att se på vintern. Alla har ju inte samma åsikt ! Dom kan jag glädja med att omtala att långtidsprognoserna pekar på milt väder i januari med flera plusgrader. O på fredag skall det bli 6 plus i södra Sverige dit jag räknar Askersund geografiskt !
                                 Ikväll skall Zlatans Milan spela fotboll mot nått lag i italienska ligan. Men jag kommer att se på Antique Roadshow med Mark Walberg !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0