Is i magen o drobbar på skorna !


                     Idag var det en plussgrad o solsken ute. Men i natt hade det frusit på vilket gjorde motionerandet väldigt fokuserat. Det gällde o koncentrera sig på underlaget som var väldigt lurigt. Hade jag inte haft drobbar på så hade den rundan som jag går varit omöjlig att beträda vågar jag påstå ! En gång var jag ouppmärksam o då halka jag till på en glansig isfläck.
                   I går spela jag min favoritmusik o ringde upp några människor med min mormors flicknamn. En var bara 20 o visste inte mycket om våra gemensamma rötter. Sen ringde jag upp en dam som jag hitta på nätet som var 10 år yngre än mig. Hon visste lite mer men inte mer än mig men sa att hon skulle ringa upp i helgen. Fick årtal av mig som hon inte hade men om min mormors mors släkt visste hon mindre än jag. Jaa, intressant var det ändå och jag försöker allt i "nuet", sen lär det vara försent !
                 I dag skall jag på Lilla kafeet o fika med mina boulekompisar m.fl. SPF:are. En del av våra samtals ämnen är just våra rötter ! Många pensionärer släktforskar nämligen ! För hur det än är så är man "närmare sina rötter" ju äldre man blir och ställer bl.a. frågan "vem tror du att du är" Och eftersom jag har namn på ett träd med blom så har jag "fräckheten" o påstå att en ek fungerar inte heller utan sina rötter !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0