Likt en bild för några veckor sen !


      Då ALLT var snötäckt t.ex. på hembyggdsgården. Vad är det idag, jo den 10 februari. Är det så "konstigt" att det snöar då ? Jag tycker det varit "konstigt" om det regnat i stället. Vad är konstigt när det gäller vädret egentligen. Hörde på radion att de inte har haft sån torka i nått område i Kina på 200 år som dom har nu. Tydligen kunde vädret vara "konstigt" då ochså. Australien hade ju inte haft sådana översvämningar sen 70-talet som dom hade nu. För 200 år sen och ca 35 , var det växthus effekten då ochså o.s.v. Ja, jag bara undrar o konstaterar !
               Motionen idag kan sägas gått i snigelfart, så glatt var underlaget. Och inte ens nya broddar gick att lita på ! O detta berodde på att snöandet i det 0-gradiga vädret "oljade" upp det redan på en del ställen isiga områdena och nu såg man ju inte heller var det var isigt. Men jag var ute o fick frisk luft i allafall ! Jag mötte knappt någon enda människa på mina motionsvägar och det var förståligt !
                Jag skulle gått o veckohandlat idag men det skjuter jag upp till imorgon för nu vräker snön ner och det är ingen brådska . Ja, Örebro hockey vann över Bofors igår efter straffar ! Rättvist, nej ! Men dom fick 2 poäng ! I kväll blir det LG-hockey games på SVT. Så antikrundan ses på Play i morgon !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0