Absolut förbjudet var det....


 ...att gå på skidspåret ! Enligt lagen förbjudet ? Hade jag skrivit en sådan skylt så hade det blivit med följande lydelse VAR VÄNLIG UNDVIK ATT GÅ PÅ SKIDSPÅRET ! Nu tänker jag själv inte att gå på den här rundan utan nöjer mig med att gå 1-1,5 meter bredvid skidspåret i stadsparken(hembyggdsparken). På den rundan som är fotad här väntar jag tills gruset visar sig. Och det finns gått om plats att gå vid sidan så länge skaren håller sig ! Sen får jag se hur djup snön är om det blir plusgrader dygnet om när det gäller den sistnämnda.
              Det har ju inte varit så mycket sport på förmiddan i helgen så igår gick jag ochså ut en runda. Helgen ja. Maharadja gjorde en fin prestation när han blev tvåa i travloppet Prix Damerique, herrarnas handbollslag blev bland de 4 bästa, mycket bra, Frankrike blev rättvist mästare  och vann alla sina matcher, Örebro hockey förlorade mot bottenlaget i allsvenskan i hockey, uselt. Jaa, sen  blev ju Sverige trea i bandyvm genom att slå Kazhakstan med 14-3. Trots uppväxt i Örebro måste jag fråga mig om det finns ett "tunnare" världsmästerskap än det bandyn har där två lag Sverige o Ryssland prenumererar  på titeln ? Men kommer jag till Örebro som jag har tänkt mig så är det väl inte uteslutet att jag tar portföljen och några kompisar med mig på bandyarenan !
             Rundan i dag gick bra och efter "raceplanen" I kväll då ? Jo då skall jag se på Vetenskapens Värld som återkommer på Svt 2 !                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0