Årets första foto !


                 Och det är klart att det blir en solig bild över norra Vättern ! Just en sol betyder för mig att "hoppet om jorden " är kvar för utan den fanns vi inte ! Sen får man "predika" vad man vill !
               Kroppen "skrek" efter motion idag. Det var minus 10 när jag gick ut på min runda och ett rådjur såg jag idag ochså. Nyårsafton fick jag många samtal hemma men jag hade tänkt gå och titta på fyrverkeriet i hamnen ( fint sådant brukar det vara) men småkronorna spela ju mot Kanada i J-vm och Sverige vann på straffar ! När det var som mest spännande så ringdes det i telefonen o önskades Gott Nytt År ! Och det blev ju inte mindre positivt av att "guben" satt i fåtöljen o hoppa av entusiasm.
                    Inga vinster blev det på V-75 men det går fler tåg. Jag sa till lillasyster att det är nått på gång, jag har nått på känn. Den känslan har man ju alltid för det mesta för annars är det väl inte lönt o spela. Tron gör mycket !
                  Nyårslöften ? Samma som förra året ! Köra mitt race mot delmål ! Forsätta vårda min framtidstro genom att vara nöjd o köra mitt upplagda motions-och styrkeprogram. Det är bl.a. det programmet som gör mig nöjd ! Forsätta "vårda" mina rötter o klanen. När det gäller mina rötter har jag ochså kommit till Wuppertalområdet och namnet Boenner och därmed ytterligare ett steg, generation mor o mormor, bakåt och ett namn ytterligare i min släkttavla förutom Geuken o Schmidt. Det kan jag skriva om en annan dag !
                Konstigt nog ? så regna det på kvällen mot det nya året. När jag tittar på mina väderseiter så handlar det om snö och så småningom ? mildare väder. syd -och sydvästvindar med lågtryck på vårt väders "vanliga " banor. Det gillar inte jag !! Visserligen börja vintern i ca 20 november men ändå !
              Ikväll smäller det igen efter Tour De skie-loppen i EM ! Ja, ett  , herrarnas är kört redan. Tyvärr föll Helner men mannen gjorde ändå en makalös insats och tog ett av spurtpriserna o var bara 10 sek efter segraren i mål. Joo, ikväll spelar småkronorna semifinal mot Ryssarna i J-vm hockeyn. På svt 24 21:30. Det blir spännande och god fortsättning på det nya året !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0