Då var det fredag igen !


                    O efter denna djupsinniga rubrik så vill jag påpeka att våren närmar sig men när den kommer är en annan sak. Jag kommer o peppra "svenska folket" med solbilder så "länge jag lever" Föremålet för min hyllning är 4,6 miljarder år gammal enligt expertisen . Som jorden ungefär då ! Vi säger att en levnadsålder är 100 år, hur många procent är det då av jordens ålder ! Tjaa, det måste ju bli 0,0000000000... nånting. Att då under dessa premisser "räkna ut" solen o jorden o världen är för mig som tänkande individ fullständigt otänkbart. O inte kommer jag att få facit på det heller. Facit har vi däremot på allt som jorden t.ex fått fightas emot från naturkatastrofer, svängningar i klimatet, atombombsfällningar, meteoritnedslag, jordbävningar, vulkanutbrott mm. mm. Kommentarer överflödiga för min del !
                I går var jag trött efter min runda. Idag är jag pigg. Men ibland blir jag lite betänksam. Jag hejar på folk som jag känner o inte känner. Men ibland skulle man kunna tro att folk har all värdens elände över sig för en del verkar nästan "besvärade" av detta mitt "tilltag". Det synd om "svenska folket" !

         Apropå träning o "jäklar anamma" så kör jag fortsatt hårt i optimismens tecken. Ett par månader har jag tränat knäböjnigar och armarna med 3 kilo på varje hantel. Även så har jag tränat med såna där fjädrar som man "trycker ihop" med händernas hjälp. Även ryggövningar, höftövningar och sen har jag avslutat det hela med armhävningar. Det har varit hårt ! Nu har jag 2 kilo på vardera hanteln och tar det lite lugnare o försöker bevara styrkan helt enkelt på samma vis som innan. Lite skonsammare är det ! Vikten är 85,6 och jag syftar till att vara i min idealvikt, 83 kilo innan Stockholmresan i slutet av maj. Detta är inget problem. Det kommer walkmanskorna och bättre väglag att så småningom hlälpa mig med!  Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0