Dimman lättar o till helgen...


                   O på lördag blir det snö och söndag o måndag flera plussgrader o lite regn o sen kallare igen. Varför fick vi nu inte fortsatt väder alla det på dagens foto. Joo, det är så att moder jord bestämmer viket väder vi skall ha, inte svenska folket ! Det här vädret säger danska DMI att Askersund skall få men det gäller enligt SMHI ända upp till södra norrland. Som ni förstår så var det enastående fint vinterväder i Askersund idag. Kommunen har börjat på att med en vägskrapa eller liknande börjt "skrapa upp" ytan på stadens gator. Ja, vad gör man inte för ett "insnöat" svenskt folks stora väderproblem! Och på vintrarna är det ju aldrig en kamp, stundtals, mellan gumman tö eller gubben frost. O vinter, ah det skall vi väl inte ha !?
               Nu har jag gått ut i alla slags vädertyper o motionerat. O det i flera år. O kroppen mår lika bra vare sig det regnar eller snöar, vare sig det är 30+ eller 20-. O vad än "domedagspredikarna" meddelar ! Och jag är glad att jag bor i denna del av världen men svenska folket undrar jag lite över ! Kanske vi  fiktivt skulle bosätta oss t.ex. i Australien ett tag o fundera över en del saker!? Och sen vill jag meddela att jag inte fick nån pensionssänkning, det såg bl.a. skattesänkningarna till. Och  att det ochså går bättre för Sveriges finanser o fler får jobb så lär pensionerna stiga snart igen då ochså fler skattesänkningar utlovas till pensionärer !
                 O nu börjar handbolls-vm i Sverige. Har skrivit ut spelprogrammet. Mer positivt ? Ja, jag lever i dag ochså ! Det gläder mig och kanske några andra?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0