I väntan på supervåren !


               Ja, det utlovades av en norsk väderprognos i en kvällstidning härförleden ! Och snittemperaturen skulle höjas med en hel grad. När supervåren skulle inledas fick jag inte klart för mig ! Det enda jag vet är att våren utan super kommer om en och en halv månad ca som tidigast o det räcker för mig. Jag kör mitt race hur som !
                Idag var det ca 0-gradigt o lite snö i luften när jag gick ut på rundan. Underlaget var fortsatt bra och drobbarna "trivdes" . Nu är det några dar sen som jag såg några rådjur i hembyggdsparken med omgivningar. Jag tror att den hårdfrusna snön, sen det regna nån dag för nån vecka sen, kan vara besvärlig för dom. Jag kan förstå att det finns många rådjur i och kring hembyggdsparken för den är naturreservat och ligger i stan o där får väl inte jagas! I hamnen såg det ju inte så vårlikt ut som synes på fotot men tiden går så väldans fort så hav tålamod.

              Rundan blev av det långa slaget idag. Här har jag fotat en dunge med björkar som står i närheten av ett annat naturreservat, Kvarnbackens. Härifrån har jag väl en kvart hem ungefär ! Och i kväll blir det handboll och i morgon em sång och sedan fika på kafeet med några Spf-kompisar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0