Oj,oj,oj, vad mycket sport !

Ja efter gårdagens utflykt bland gener o rötter o teorier så ligger nu koncentrationen på sport och åter sport ! Ikväll spelar Örebro mot Mora hemma i Ishockeyallasvenskan. Den matchen börjar 19 . Kl 21 börjar Arsenal spela mot Manchester City i Premier Leage och 21:30 spelar småkronerna match mot USA om tredje pris i J-vm !
                     Hur löser jag nu detta stora problem med småkronorna o Arsenal. Arsenal prioriteras men jag kommer att zappa mellan tv24 o Viasat fotboll. 
                 
                   För en etusiast så är ju det mesta givande från släktforskning o rötter, naturupplevelser, motion filosofier mm, mm ! Detta tillsammans med klanen och kompisar ger ju ett fantastiskt nuet. Och jag är hellre en "tjatig" entusiast" än en "nollställd" pessimist. Dessutom är jag stolt över mig själv eftersom dessa intressen ger mig ett go att hela tiden känna optimism  o framtidstro o köra mitt race. 


           Här har jag kommit till hembyggdsparken på min runda. Mer snö har fallit och det blev att pulsa vid sida av skidspåret. O sakta går det inte för julens begivenheter har satt sina spår ! Tar ett par veckor o nå matchvikten som är 83 kg ! Den har jag satt efter längden 1, 83 .  Ja det snöade hela tiden men mildare väder lär komma till helgen ! Tyvärr om det stämmer !


             Sen gick jag via strandpromenaden o hamnen upp till norra kyrkogården i närheten av hemmet ! På kyrkogården står jag alltid nån minut framför minneslunden som nu är snötäckt. Där ber jag för både anhöriga o kompisar i nuet och framtiden men även för mina rötter o andra som är en del av mitt inre ! O det känns bra o meningsfullt !
                          Har precis  för nån timme sen sett skidsprinten i Tour de Skie. Där gick Britta Nordgren till final liksom Hellner o Modin.  Charlotte Kalla kom inte rätt på det i sin kvartsfinal och var mycket besviken. Men även solen har sina fläckar. Både hon och Haag har många år kvar till en skidlöpares bästa ålder som lär vara kring 30. Björgen o Kowalczyk börjar väl närma sig 30 ?
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0