Besök på Borgmästarholmen !


Tåtte är ju den som var här förra året ! Så det blir ju lite återblickar även på det besöket. På denna ö var även Tåtte och jag ! Och linbanan här är väldigt populär hos barnen. Ja just det ! Även Mäns, Emil, Moa o Viktor har varit på den här ön 2007 tror jag det var på våren. Ja, även Måms o Emil var här senare o då var vi bl.a i Örebro.

O idag var det skapligt varmt i vattnet kring ön så vi hade badkläder med oss och andra barn bada ochså, förutom Melissa o Jan farfar. Om jag  mins rätt så badade Tåtte på Hagabadet längst bort på strandpromenaden. O det var så kallt att det bara var Tåtte som badade. Farfar "vågade" inte !
Och det kan jag säga att både Tåtte och Melissas besök har varit toppen och i morgon blir det båtfärd till Stjärnsunds slott där några barnbarn ? varit ! Med detta i facit inväntar jag med förnöjsamhet fler besök av goa barn ! Och Melissa och jag har gått väldigt mycket o foten har varit skaplig, lite haltande har det varit !

Om det är nån som undrar vad jag gjort med mina andra barnbarn så var Pelle i 5-års åldern med mig i Stockholm, Fia o Emil i Hjo, Måns i Frankenthal, Moa o Viktor på Gotland o Tåtte då i Askersund. O dom har varit förutom Pelle i 7-9-års åldern !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0