Bra helg med sol o regn o sol....


Det kan man verkligen säga om Hjo-trippen ! På natten till lördagen åskade det och en regnig period inleddes. På söndagen åkte jag och min svåger mot Skara i kraftigt regn. Tack vare vi var i god tid på Axevalla travbana kunde vi sitta inomhus och lagom till tävlingarna börja så upphörde regnet och vi sttte oss ungefär där målet var intill banan. Dock började det regna igen innan stochampionatet gick och sen fick man stå en hel del vilket man blev stel av. Men det gick bra och spelet ochså. Hade 500 kr med mig och fick tillbaks hälften ! För svågern gick det ännu bättre.

Sen har vädret varit bättre på måndag o idag tisdag då jag kom hem vid middagstid. I går var vi och plocka blåbär och lite kantareller och idag är det fint väder !

Och den här mannen heter Erland och är en fena på trädgårdsodling o annat. Dom jag har träffat är mina systrar och svågrar varav Erland är den ene ! Och god mat har jag fått o en lång rulle med stamträd som min andre svåger Jan gjort av rötterna. En rulle väl värd att bevara för eftervärlden ! Och som sagt var systrarna Elisabet o Marianne har bjudit på god mat och väl tagit hand om storebror såväl som svågrarna !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0