Inte ett rött öre..


... men det är jag ju van vid när det gäller V-75 nu för tiden. Stora system på flera tusen rader verkar vara bäst att vara med på. Men det lilla jag gjorsde på 50 kr var inte så dumt ! Men ideerna nådde inte riktigt ända fram. Men kul är det med trav och allmän entusiasm !  Dom pratar om att det skulle varit så regnigt i sommar. Det gäller inte Askersund ! Här har varit varmt o mer uppehåll än regn. Tort har det ochså varit till en del och åskan har inte varit närgången mer än några gånger. Ett slag var gräsmattorna gula utanför fönstret och i skogarna i stan var det torrt emellanåt ! O blånär har jag plockat mycket. Det gör man inte i regn !
Sådana här foton har jag tagit många i sommar. Det här tog jag idag åt sydost till från strandpromenaden. Eftersom jag kan bra tyska så pratar jag med de tyska turister som ibland parkerar med sina husbilar eller husvagnar nere vid strandpromenaden. Idag pratade jag med en tysk dam som satt o sola ! Sen pratade jag med en herre med 2 hundar som påstod han sett en huggorm ligga o sola på en sten nere innan hamnen. Undrar om det inte var en snok ?

I morgon fyller min käre far Nils år ! Hade han levat skulle han blivit, få se......107 år ! Ja, tiden går och jag överdriver väl inte när jag tänker på att han kommer mig närmare på många sätt  ju äldre jag blir ! Och jag uppskattar honom mer hela tiden och förstår hur känslig han var och att han ville mig väl !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0