Jaa, vad väntar bakom kröken ?


Det vet jag ju som har gått här flera gånger rent geografiskt så att säga. Men har man haft ett bra liv hittills så vågar man tänka mer symboliskt o foga sig i sitt öde hur det nu blir. För mig är det till stor hjälp, som jag sagt innan, att omhulda anhöriga men även mina rötter o även då kompisar. Efter min läggning o personlighet är det fullständigt naturligt att inse att jag "närmar mig mina rötter". Det tycker jag inte bara är lite "hotfullt" utan även lite spännande. O glöm inte Carpe Diem som inte är det samma för mig som att "ta en dag i sänder". Det sistnämnda känns lite uppgivet på nått vis !
Nu är det snart damfotboll, match för Sverige mot Australien. O vilka publiksiffror det har varit där det går i Tyskland. I går åkte tyskorna ut i kvarten mot Japan som var en stor överraskning för mig. Hoppas arenorna blir bra besökta ändå !
Veckan som kommer blir motion o blåbärsplockning. Det blir "Carpe Diem" hela veckan. För ingen dag kommer att bli den andre sig lik om man trivs o har fantasi ! Så tycker jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0