Så det kan bli !

Jaa, satt o titta in i min e-mail innan jag skulle gå ut. "Pang bom" sa det så gick strömmen. Den kom väl igen efter en 15 minuter. Satte på  den igen. Fick reda på att en fil skadats. Datorn gick "självmant" igenom filerna och den gick igång som vanligt men sen kom medelandet att map och så vidare inte kunde hittas. D.v.s. e-mailen var "skadad" . Ner till min utmärkte dataexpert Stefan som skulle kolla upp den och reparera den. Sen gick strömmen i stan flera ggr. så jag fick den inte för än en timme sen. Har nu Outlook Express i stället som e-mail. Adresserna försvann nu igen för andra gången för det var ju inte mer än några dar mer än 1 vecka sen jag fick den efter byte av hårddisk ! Nu inväntar jag med lugn och ro e-mailandet till mig igen. Några adresser har jag uppskrivna !
Motion har jag fått i smådoser, datan är tung men Torsten har varit min chaufför o Stefan är en hyvens kille. Vi har bra kommunikation.
Tyvärr har jag sett en död snok på strandpromenaden ! Antingen ihjälslagen eller påkörd av en cyklist. Bilar kör inte där !  Alla ormarter i Sverige äro fridlysta. Jag tror att folk ochså är räddare för ormar än man tror o "huggormsskräcken" får snokar sota för ! Vattensnoken är ett av mina favoritdjur. Jag har sett 2 levande o 2 döda men väntar fortfarande på att hinna ta mitt första egna foto på en snok.
Och imorgon är det boule och idag har det varit fint väder hittils med mycket sol. Under väntandet på datan så var jag i hamnen och åt mat på en pråm som hade thailändsk mat ! Ja, carpe diem var det o man vet aldrig vad som händer, "pang bom" !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0