Än går det inte, men snart !


            Vadå går ? Jo, att lägga till mina skogsrundor på motionsrundan. Idag var det inte att tänka på då det frysit lite? i natt . Men det blev en timme ändå av snabbmotion i det fina vädret.
             Nu är det snart helg och nu återgår vi till sommartid och jag till sommarprogram ! Jag börjar nu att motionera på söndagar då skidor o andra vintersporter är slut på förmiddans tv. Snart blir det ochså boule på tisdagarna ! Jag har upplevt en fin vinter, frisk o snöig ! Frågan är vad det nu skall gnällas på ? För varmt, för blåsigt, för regnigt, för torrt, för kallt i vattnet, för mycket knott, getingar o mygg o regeringen som vanligt ? En del tycker inte om det här med sommartid så det gnälls säkert om det ochså. Om att skatterna är för låga gnälls säkert ochså om ? Nä, nu skall vi tillbaks till folkhemmet, pv 444, oljekraftverk, ddt, kolkraftverk mm, mm ! Och det märkvärdiga är att på dom som betalar mest i skatt gnälls det allra mest. Samhällets fiender mummer ett !?
                       Ursäkta att jag vågar gnälla på gnällarna. Men jag kom att tänka på att Juholt väljs idag, enväldigt !
                     V-75 går ju nu direkt kl 14 på lördagarna. Jag har inte vunnit nått på länge. Men det är spännande bara att tippa. Nu skall jag göra 3 system på ca 35 kr styck. Olika ideer o "ingångar" på varje. Så det blir även spännande att se vilken idé som får mest rätt !
                  Jag hälsar på folk alltid när jag är ute o går, vänligt o naturligt. Hej, tjena till dom jag känner lite mer . Men ibland undrar jag om jag ser "konstig" ut ! Jaa, jag får nog dra till med detta istället ! Bonjour, guten tag, buenos dias, shalom, latjo dives. Då kommer jag att få "strålande leenden" tillbaks, tror ni inte ?
                       Ja, nu tänker jag ha en trevlig helg o vara livsnjutare i vardan som en kompis tyckte jag är. Det betyget är ju inget o gnälla om !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0