Fina dagar med besök från södern !


              I torsdags förmiddag anlände min mellanson Bengt. Och det visste jag ju ! O två fina dagar fick vi tillsammans med god mat o enbart vistelse i Askersund. Det här kortet är taget från hembyggdsgården mot Vättern ! Så en runda hann vi med på torsdan, även på systemet där vi köpte....alkoholfritt, hm.

               Bengt tog ett kort av mig med sin mobil. Det klart det skall vara med. Som bloggare med många naturfoton blir det ju andra kort än "linsluskort" på en själv ! O det är bara bra med mig ochså !

                  På fredan drabbades ju Askersund som övriga Götaland o Svealand av årets sista ? snöstorm. Bilen var riktigt insnöad när vi kom ut till parkeringen. Bengt åkte vid middagstid till Skövdeområdet för att hämta upp sambon Marit för vidare färd mot Karlskrona. Och hemfärden gick bra fick jag reda på !
                  Idag gjode jag mitt första"riktiga" motionspass sen ett par dar. Det var skönt med full fart i en timme. Därefter styrketräning hemma ! O nu precis kom solen fram. Och i natt var det ochså plussgrader. Så om nån vecka kan jag nog gå mina skogsrundor ochså ! Då blir rundan som vanligt o lite längre !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0