Jaha, en medalj till!


             3 mars o fortfarande mycket snö i Askersund. På fotot ser vi den s.k. landskyrkan i Askersund. Inte långt från riksväg 50 o på andra sidan hamnen då ! Så länge det är minus på nätterna lär jag få använda mina drobbar o kängor ! Men det går som sagt ! O motionen gick i bra fart. Och jag går lika fort som jag gjort sen 5 år tillbaks !
                Ja, tjejerna tog silver på stafetten idag på VM i Holmenkollen. Lite oväntat p.g.a. in med reserv i "sista minute" ! Men Britta Norgren gjorde det bra och växlade som tvåa efter Norge som dock låg 35 sekunder före Kalla på slutsträckan. Men ändå bra kämpat o fina skidor hade dom igen !
             Nu skall jag äta mat o sen skall jag se på backhoppning i stora backen. Och jag hoppas schweizaren Aman vinner, världens kanske förnämsta backhoppare genom tiderna. Ja, och sen har jag ju släktingar i Schweiz på min mormors sida ! Några har jag träffat men det var senast på, tjaa 50-talet men kan vara även på 60-talet ?
           Ja, just det . 3 medaljen var det idag. I morgon blir det betydligt mer spännande om kampen om guldet när herrarna skall åka. Sverige ställer upp med samma lag som vann i OS !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0