Nu är det vår, punkt slut !


           Ja det är det ! För idag slängde jag "alla mina hämningar" och tog på walkman-skorna för första gången sen nån gång kring i mitten av november. Eftersom inte demensen infunnit sig ännu så räkna jag ut att där solen stått på så borde det vara längre sträckor som var isfria. Jaa, det hade ändrat sig bara sen igår trots lite minus i natt. det här fotot är taget lite ovanför Netto och norrut. Och jag fortsatte och tog av till vänster på en cykel -o gång-bana !

            Så småningom kom jag till ett barndagis till vänster och denna kulle framför. Sen fortsatte jag till kullen och gick upp där .

           Och här tog jag detta foto österut. Sen fortsatte jag mot ett villaområde längre bort där jag gick runt på en gata tills det blev skugga och glattis. Vände gick samma väg tillbaks till huset där jag bor. Fortsatte ner till hamnen och gick på strandpromenaden till isen tog överhanden. Vek av upp hemmet igen på solbelysta stråk. När jag kom hem så hade jag varit ute i mer än 2 timmar !
                         Idag är det ju internationella kvinnodagen. Trots en del gnäll så har vi ju kommit bland de länder som kommit längst i jämlikhets- frågan. Och eftersom ett jämlikt samhälle efterfrågas så bildar jag härmed "Jans mulliga-mansgris dag ". Styrelsemedlemmar äro min mamma Birgit och Gina lollobrigida, två starka vackra kvinnor som bl.a. varit mina ledstjärnor. Och jag tillhör faktiskt majoriteten av svenska män som INTE våldtar kvinnor eller diskriminerar dem men håller på sin manlighet. Och ingen skall tvinga mig o bära rosa kläder eller kjol i jämlikhetens namn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0