Kära kvinnor, alla karlar är inte våldtäktsmän !


                 Jaa, så tänker jag ibland när jag på mina skogsstigar i staden möter en del motionerande ensamma kvinnor ! Det syns "långt innan" att dom blir lite stressade. Allright , jag smilar upp mig o säger hej eller kanske tjenare. Ofta får man ett "stressat, stelt hej" och kroppspråket säger "låt mig komma förbi så fort som möjligt".
        Och en annan som är en stor romantiker som "alltid varit förälskad i Gina Lollobrigida " och har en vacker mor i bakgrunden. Ja, det skulle aldrig falla mig in ! Ibland har jag inte glasögon på mig o blåögd är jag ju inte o för det mesta har jag mustasch o skägg på hakan men.... nä, vi karlar har dåligt rykte i fenimismens tidevarv, så enkelt är det !
               Titta vad blåbären har blommor en del t.o.m. kart. och jag har fortfarande blåbär i frysfacken sen förra året. Och  tar en näve varje dag i gröten eller filen ! Det blir inte svårt att fylla frysfacken i år heller ! Men jag ligger i varje eftermiddag när det är säsong med att plocka !

                 Det här fotot är taget på hembyggdsgården. Trivsamt och djuren och fåglarna är som sagt komna till glädje för barnen. Och på första skogsrundan mötte jag ett par som pratade om att några hade förstört en plats inne i skogen där man kunde sitta o fika. Det verkar vara ett gäng som drar omkring i stan o förstör. Det kanske är de "elaka pensionärerna" från kanal 5. Nä, det tror jag inte ! Jag säger bara dagens ungdom.....

           O vad fick jag inte syn på när jag gick min runda. Symbolen för ett folkhem, som aldrig blev av egentligen, en Pv 444. Den fanns, har jag för mig, med på en valaffisch på 50-talet.
            Vädret idag är hittills alla tiders, varmt o skönt. Men det varnas för åska. Den skall få med mig o göra om den kommer eller håller på när Tre Kronor spelar mot Tyskland i hockey-vm. Passa dig Tor !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0