En dag av handlingar !


                            Handla behöver man ju trots tillfälligt innesittande. Tvenne affärer besöktes ! Fortfarande ingen feber men nysandet går "upp o ner". Min plan är att fortsätta att njuta av hemmets otium tills på måndag då jag ämnar gå en runda igen !
                           Vädret ja ! I Örebro var det idag  vid 9-tiden + 8 . I Tbilisi var det +3, Samarkand + 6, Ljubljana 0 och Jerusalem + 11. Har gjort en map på detta ! Och i Broom i Australien var det +28 o i Esekhayya i Ryssland -40 ! Som jag förstår måste värdena från Ryssland härröra från nära Alaska för ibland kommer det även uppgifter , kallast i världen kl 9, från USA !
                          I går gick Arsenal vidare i Champ. L. ! Och mitt andra favoritlag, som redan var klart, Barcelona slog Milan. Tyvärr börjar det här med Zlatans bok, och om han och Guardiola skulle skaka hand, att " gå folk på huvudet" , tycker jag !
                         På tv i kväll, ishockey, mitt i naturen och nått annat kanske. Och V- 75 skall jag börja titta  på så smått ! Förra veckan kom det ju 3 högoddsare i de 3 sista loppen vilket gjorde oss småspelare chanslösa !
                         Och i morgon och hela helgen har världscupen i skidor kommit till Kuusamo i Finland. Den går på Tv 11 som inte jag har men  Eurosport visar tävlingarna som vanligt ! Det är väl för långt bort för att Svt skall ha råd att visa ?  Förra året fick tv 4 äran att visa tävlingarna. Det var mycket bra sändningar och är det någon som sett reklam gå in under en fotbollsmatch eller hockeymatch när spelet pågår. Och under skidloppen gick det inte in nån reklam vid viktiga skeden ! Reklamen på Eurosport stör mig inte heller ! I damtennisen t.ex. så visas reklamen i pauserna mellan gemen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0