Ett trevligt liv har man ju....


  ... och då är ju inte orden belåten o nöjd o ta i !. O alltid är det något som är intressant. Och när man läser utdragen ur min fars dagböcker från 40-talet så upptäcker jag att som människa har man inte ändrat sig särskilt mycket på "gott o ont", grundstommen finns ! Och detta får de anhöriga som är intresserade att läsa  böckerna, utskrifterna som jag får på nätet som sagt, när projektet är klart, se ! Och om väldigt mycket handlar dagböckerna , och jag är en av " aktörerna" bland många ! Jag blir rörd när jag läser utdragen som hastigast för tillfället !
              På denna bild skall vi leta hackspett vilken jag äntligen fick ett foto på ! Tyvärr är detta vad kameran kan zooma in men den syns ! Den finns precis under där den stora stammen blir lite mindre o går till vänster ! Lycka till med letandet !
               Mera trevligheter ? Joo, Örebro tvåla till Bofors med 7-3 i hockeyallsvenskan och leder nu serien med 7 poäng ! Och i em skall jag se på Engelska Antikrundan och senare vetenskapens värld som handlar om dinosaurier tror jag det var !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0