Inre tjänst var det....


             ...efter return to base !  Och jag träffade alla mina barn-barn utom ett som är i Australien ! O alla mina söner och en del kopplingar till dem !  Kompisar men inte alla ! Och så fick man ganska ofta " lyfta på mössan" på stan ! Och stan den ligger ca 5o mil från Askersund och heter Simrishamn !  Och gemensamt farsdags-firande blev det ochså ! Och jag fick en bok, biografi om Jerusalem. Bra påhittat av mina söner ! Och killen på bilden är mitt senaste barn-barn Kalle , nästan 5 månader fyllda och väldigt med! Stod o hoppa i en sån där fjädrande gunga !

             O här är Kalles bror Abbe några månader över 2 år ! Han prata så man förstod ! O hoppa, sprang o dansa trots att han var förkyld !

             Och så tar vi den tredje, Tåtte 8 år gammal och alltid glad o go  ! Det är viktigt att de yngsta barn-barnen får vara med för dom är naturligtvis minst fotograferade !

               Men de 2 äldsta barn-barnen var och hälsade på farfar o småbröderna. Dom är 20 respektive 23 år gamla och heter Fia och Pelle ! Sen har vi fyra kvar !
              Som rubriken förtäljer så har jag inre tjänst idag.  Men handla skall jag gå och göra ! Och sen får jag se på tv-play på en del jag missat ! Och i morgon spelar Malmö mot Örebro i hockeyallsvenskan ! Örebro har nu vunnit 12 matcher i rad men Malmö brukar vara rätt svårslagna hemma ! Thats it folks !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0