" Händige" Jan i farten


                   Det är knappt jag kan hålla mig för skratt. Själv har jag inbillat mig att den personen är inte praktisk o den är. Jaa, man pådyvlar folk allt möjligt. Kanske det är så att man "blir praktisk" av det  man är intresserad och så " skyller man ifrån sig" om man inte är road av att t.ex tapetsera.
             Idag hade jag mycket att stå i ! Dammsugarn bar sig konstigt o " tappa sugen". Då visade det sig att dammet kom utanför påsen. Fick göra rent o bytte påse. Sen gick det igen som vanligt! Sen kom " min datakille" o tog itu med problemet "e-mailen vägrar ta emot skrivna dokument, varningsflagg"  Det fixade sig o lite annat som behövde slimmas ! Men sen när han hade gått så skulle jag öppna de komna dokumenten. Då hade jag inte program till det.  2 alternativ kom upp, ett som kosta o ett som var gratis ! Valde det som var gratis o ladde upp detta. Efter en del " ångest" fick jag ordning på det ! Men sen börja den dumma skrivaren att "löpa amok". Plötsligt höll alla färgpatronerna på att ta slut "sa den". Jag kolla, det stämde inte. Det var bara 2 som höll på att ta slut. Och trots att svart nästan var full så skulle den bytas. Och när jag skulle skriva ut så syntes ingen text. Sen tog jag ilsket av dom en efter en, satte dit dom igen och stängde locket. Och då fungera det !   Och kunde öppna dokumenten med avskrifter från min fars dagböcker från 40-talet ! Han börja skriva dom när han blev 40, 1944. Idag har jag varit o köpt en pärm där jag satte i pappren med början augusti 1944 !
                                    Jag har läst lite i dagboken. Bl.a. läste jag att min far skrev att nu hade Jan, (6 år), för första gången rest själv med buss till farmor i Gällersta o då vårt kära Björneborg !
                                    Fotot är från torget mot pappershandeln där jag köpte pärmen ! O Liverpool spela oavgjort mot ett bra Norwich!. Det får inte glömmas. I kväll kan jag se hockey i tv, Örebro- Södertälje !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0