Varför inte en "söndagspromenad" !

Promenad o promenad, bra fart var det ! Förutsättningen för bra fart är att värma upp hemma innan ! Och jag har märkt att det är nödvändigt ännu mera ju äldre jag blir !
                    Idag var det inte många människor som var ute o gick i det strålande vädret ! Jag tänkte på en del som vanligt utan "katastrofkänsla o domedagstänkande". ! O naturligtvis tänker jag på att slå farmors fars Anders rekord på att bli över 90. Faktum är att sådana här "inprogrammeringar" har betydelse enligt min mening. Bakåt i tiden är hjärnan programmerad på positiva händelser o inte " tillkortakommanden". Vad kan jag göra åt dom den 16/10 2011. Jag tänkte ochså på att min äldste son nu bott längre( några år) än jag gjort i Simrishamn. Sen är det ganska likt mellan mig o mellansonen. Det kan ju va nått o tänka på för dom som är uppväxta i Skåne ! 
                 O sen är jag väldigt nöjd med att Sveriges herrar gick vidare till EM-slutspelet. Jag är nöjd med att den nya datan funkar o i veckan kommer installatören o slimmar upp den ytterligare ! O sen är jag nöjd med att jag lever oavsett " fattigdom eller rikedom". O sen är jag nöjd över att jag har "fräckheten" att skriva att jag är nöjd i "avundens o jantelagens Sverige " ! Och att jag har förmågan "att se mig om i världen" !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0