Varken vettlös eller rådlös !


                         Vad är det nu med guben ? Inget särskilt, bara bra och jag skriver precis som jag känner o tycker o som det är ! Jantelagen biter inte på mig ! Trots att Jan ingår !
                Över den här bron på strandpromenaden har jag vandrat åtskilliga gånger i nästan 6 år. Hur många ?  Ca tusen gånger lågt räknat ! Hur många mil har jag gått på mina rundor här i staden ? Ca 400 !  Lågt räknat ! Och alla cykelturer, gåenden utöver motionsrundan är inte medräknade. Svårt o uppskatta !

                       Jag har ju märkt i många år långt innan jag flytta upp hit att jag sliter mycket mer på nedandelen åt vänster på vänsterklacken än på andra delar av träningsskornas klackar. Så därför har jag räknat ut att om jag höjer upp nån, några mm genom att sätta i det fotograferade lädret så kanske detta motverkar ? För det är stor skillnad på slitningen på detta ställe på vänster-och högerklacken. Kostar mig nog ett par x-tra träningsskor om året !
                                     Apropå o slita "träningsskor" så börjar finalen i Wta-turneringen i Istanbul kl 16. Undrar vem som vinner ? Svårt att tippa men jag tror Azarenka vinner över Klitova p.g.a. bättre timeing i slagen!? O innan dess skall jag nu se Engelska antikrundan på play!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0