Borgmästarholmen i sikte, o morötter är bra att ha !


... och vi som bor i Askersund, åtminstone, vet att det går en träbro mellan strandpromenaden o holmen, anlagd för inte så hemskt länge sen ! Idag tog jag rundan i motsatta håll, det gick ochså bra. Några skolungdomar var ute " o rörde på sig" !?
idag har jag haft möte " med mig själv" ! Det är liksom lite halvtid på mitt poängsamlande i lägenhetskön till Örebro. Man får en poäng för varje dag. Jag är väl uppe i cirka 700 poäng och behöver nog minst lika många för att kunna "slåss" om en lägenhet. Det "uppdrag" jag gett mig som kan kallas "hemkomsten" fullföljs till punkt o pricka vare sig "positiva eller negativa händelser" uppträder, beroende då på poängsamlandet ! "Uppdrag sparande"  kvarstår ochså ! En brasklapp finnes ! Om jag skulle bli sjuk och få "nedsatt rörelseförmåga" t.ex. så kommer jag att söka mig över kommungränsen till Örebro kommun för att bo på ett äldreboende där ! Kan vara bra för "kreti o pleti" att veta detta !
Det gäller att veta vad man vill ! "Uppdraget" står fast ! Rundan idag gick bra i fint väder. Men enligt radarbild så börjar det snart regna i Askersund !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0