O regnet det bara öser ner...


Det syns ju inte mycket på denna nytagna bild men det måste ha regnat mycket i natt o det regnar ännu nu vid 9:tiden. jag har tittat på radarbild och ser att det dröjer ett tag innan det slutar. Sen blir det motion !
Vad gör man så länge , jo tvättar, har tvättmaskin i badrummet, "leker" med datan. Vi skall ha lite gissningstävling idag, mest för släkten .

Här har vi ett barn-barn !

Och här ett annat ! Dom är bröder och heter Abbe o Kalle. Två års skillnad o lite mer är det mellan dom ! Och likheten är påtaglig som synes ! Jag fixa inte att säga vem som är vem och jag kan säga att någon annan närstående gjorde det inte heller ! Mycket närstående ! Ja, pojkar, farfar kommer nån gång i höst !

Jag har ju "tjatat" mycket om min mors rötter på mormors sida. och tycker naturligtvis det är intressant att utfosrka med tanke på "brun och mörkheten". Det här är min mor och hennes kusin. Både min mor och hennes syster, mor till "grabben bredvid" var mörka. Men här finns ju inte mycken likhet mellan barnen ! Det bästa sättet är att ta ett DNA-prov för att se på gener längre bak. Som man är det lättare för då får man svar från båda föräldrarna har jag läst. En kvinna får visst bara svar från moderns eller faderns, nånting sånt var det , har jag för mig ?!  Som sagt kan man hitta "Neanderthal gener så kan man väl hitta...romska/sydländska gener t.ex ".Skall prata med min doktor i frågan ! Skall dit om en månad ca för årlig provtagning.
Nu verkar regnet lätta ! Nu blir det inte mer "tjatande" för idag, god förmiddag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0