Passion o patos...

.... är bra bränsle för en som jag. Att man sen kan bli tjatig o återupprepa sig det skiter jag i ! Jag har fötterna på jorden o det är jag som "bestämmer" vilka känslor jag har inombords o vad jag är intresserad av och står för !

Det här är min plattform. Den ger mig kraft ! Till höger får det senaste barn-barnet Kalle representera mina kära barn-barn. Nedan för mitt foto är en bild på mina kära pojkar. Ovan mitt foto är en bild på mina kära föräldrar. Till vänster en bild av mina kära rötter som representeras av min mormors släkt, den som jag vet minst om ! Resprektive är ochså med i bilden, naturligtvis liksom andra jag känner. Denna blandning av mänsklighet har jag inom mig ständigt. Är det konstigt att man trivs med sig själv !
Jag går ju alltid förbi norra kyrkogården när jag motionerar, ställer mig framför minneslunden och ber en bön för "min mänskliga blandning". Då tänker jag mycket  på mormor p.g.a. hennes religiösa patos och att hon är min gudmor sen den dagen jag blev döpt i katolska kyrkan. Dom "generna" mår jag bra av !

Idag var det fint väder ute som synes. Jag får inte nog av att ta sådana här bilder. Tar ut dom på facebook ochså. Rundan gick bra( jag vet inte hur många gånger jag skrivit detta på bloggen sen jag kom hit) och det tänker jag skriva så länge den gör det ! Det är inte " många bakslag" jag haft. För 2 somrar sen hade jag mycket mer besvär med höften t.ex. Idag tog jag pulsen efter cykling, träningscykeln, och gående med uppmjukning i lägenheten. Tog den direkt efteråt, sittande . Den var 52. Sen gick jag ut !
I morgon blir det kanske Mariedammsrundan med Torsten, sen kommer helgen med spännande sport o trav. Andra framtidsplaner med "carpe diemstuk" är att i nästa vecka cykla till den katolska kyrkogården i Åmmeberg. Även tankar på att cykla till Tjälvesta naturreservat och se om bäverhyddan finns kvar. Ormsnokandet har hittils gett 1 levande snok och 2 döda, ihjälslagna ? !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0