Första gången i år !


             Jaa, vi trampade banan för att få den lite hårdare o sen spela vi boule ! Fem st. i varje lag ! Herrlaget, förstärkt av en dam, vann säkert. Själv så gick det bättre o bättre ! Nu blir det, om vädret är med oss , spel varje tisdag i princip, på förmiddan ! I dag hade några fika med sig så kaffe drack vi ochså ! O tur med vädret hade vi och utsikten och banans läge är ju inget o klaga på ! Fotot har jag tagit när nästan alla gått hem !
         I går såg jag ett intressant program, Vetenskapens värld gjort av tyskar, ang det svensk-danska sjöslaget vid Rügen 1706 ! Olika versioner har funnits men en tysk historiker fann via arkiv i Stockholm o Köpenhamn att det var svenskarna som fick väldeliga på tafsen ! Programmet finns på Svt-play !
         Jaa, ikväll så hoppas jag att Barcelona " tvålar dit" Chelsea i Champ. l. och tar sig till final ! Vädret sägs ! bli regnigt resten av veckan men jag som tittar på väderseiter varje dag vet hur osäkra prognoserna är. Domedagsprognoser när det gäller vädret "för århundraden framåt är dom " bra på " men o inte att "spå väder" för 10 dar t.ex !  Örebro sk går kräftgång i allsvenskan i fotboll. Ligger väl nästan sist på 3 poäng, oavgjorda matcher ! Dom får se till att skärpa sig tills jag flyttar till staden ! Åker dom ut så får man kanske gå att se på superettan i stället ! Jag satt o tänkte på innan idag när fotbollsem för herrar och sommarolympiaden i London går ! Det går jag innan och tar reda på Google nu !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0