Full av livslust liksom hönsen...


.......som är de första djuren som anlännt till hembyggdsgården för i år. Ungefär samma höns som DU TÅTTE o DU MELISSA tittat på. Ni kommer säkert ihåg att vid sidan om fanns kaninburar o en damm med gäss. O mitt emot fanns ju getter o får. FLER BARN är välkomna till farfar Jan, en i taget , "stora som små"  !

             Idag var det sol och fint väder. Eftersom det är kallt på nätterna så fanns det lite snö och isfläckar på den första skogsrundan. I fredags kom ju en del snö men allt är nästan borta ! Korpskrik o spetthackning följde min väg genom skogen ! O sen smila jag upp mig mot damer som var ute o motionera o det verka dom inte ha något emot den här gången ! Inget " rynkande på näsan eller ångestfylld blick " !

                   Min vägvisare " mellan jorden och himlen " , solen, gick  lite i moln när jag kom till strandpromenaden. Dåligt med änder var det o den vita ankan var inte heller närvarande ! Sjön var som en spegel o isfri trots ett par frostnätter !
                         Vad har vi i vänten idag då ? Joo, för en gångs skull skall jag spela bingolotto i kväll ! Det har jag inte gjort på många år ! Innan dess tänker jag se på matchen mellan Arsenal o Manchester City .Och i bakgrunden lyssnar jag på Beethovens violinconcert på datorns mediaplayer ! Det är minsann en kategori av världsmusik som jag ochså diggar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0