Idag har jag dragit upp kort i datan..

...jaa, från cd-skivor från tidigare år än 2009. Sen har jag dragit upp kort från en del av mina semesterresor ! Dom är scannade , även dom är på cd-skivor, men dom tar inte bloggen emot tyvärr men jag kan ju se dom bland datans album ! Det finns bl.a. bilder från Israel o Rohdos ! Inte mycket o göra åt !

                        I dag är det vårmarknad i Askersund. En marknad som Gustav Wasa pålade Askersund. Gamla anor alltså ! Det verkade mindre rörigt i år och har man sett en så räcker det i princip. Men det är ju intressant med folklivet ! Och så kan man ju fantisera om hur det såg ut på Gustav Wasas tid.

                 Rundan gick jag idag som vanligt. 2  gäss, var och en för sig, brukar stanna kvar nedanför och på strandpromenaden när flocken har försvunnit . Kanske övervintrare ? Eller kvarsittare ? Motionen gick bra och  idag kom jag överens med höften ! Det är lite olika och nån sommar för några sen var den inte på humör ! Men o sitta hemma o gnälla blir den inte bättre av det är bevisat i mitt fall !
             Alltså ! Inte är jag nöjd med att Barcelona åkte ut mot Chelsea i C.L. Maken till defensivspel av Chelsea har jag aldrig sett ! 8-9 man runt straffområdet ! Jag har räknat ihop att Barcelona träffat stolparna 4 ggr och ribban 2 ggr i dom 2 matcherna. Visst var det spännande ang. resultatet, utgångsvärdet men vilken tråkig match ! I kväll hoppas jag att Bayern München slår ut Real Madrid ! Och oavsett vilket lag som vinner så undrar jag om Chelsea kan ha sån tur i finalen som dom hade mot Barcelona. Det håller nog inte i längden att vara så defensiva ! Och det är väl roligare med 2 lag som bjuder till, inte bara ett !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0