20 besökare per dag..

..på bloggen ! Det får väl en" amatör o icke kändis"vara nöjd med !? Det mesta har varit ca 50 men det är ett tag sen. Av nån anledning har besökandet minskat en aning sen omläggningen av bloggen från blogg.se !
               Vad har vi idag då ? Jaa, igår var jag och några kompisar och åt kioskmat nere i hamnen. Undertecknad åt grillad biff med strips o grönsaker ! Kan va gott nån gång ! Sen tog vi oss en glass o snacka o hade trevligt. På vägen hem så gick vi förbi en tjusig Ford Thunderbird. Bredvid den stod ochså en man och titta ! Vi kom i samspråk och han prata engelska ! Efter ett tag kom jag på att han nog var tysk och fråga, sprechen sie deutsch ! O han var från Tyskland o körde omkring i en Volvo o var ute efter en äldre modell som jag fattade det. Vi pratade flera minuter och han verka ganska förtjust över detta !
       Jaa, det här kortet tog jag från hamnen när vi satt o prata efter maten ! Lite skymmning !
               Idag har jag ju gått min vanliga motionsrunda i bra fart med vanlig status på kroppen ! Och när jag vägde mig så hade jag gått ner till 86,2 kilo, 2,5 sen jag kom från Simrishamn för snart 3 veckor sen. Få se om det är proteinsmootiernas förtjänst ! Äter nån deciliter 1 timme innan jag går ut och sedan mer när jag kommit hem. Jag tror man skulle kunna äta Jans dundersmoothiesar "dygnet runt" men det hade nog blivit lite tradigt !
          Mer då ? Joo, idag har jag beställt boende på Vandrarhem i Örebro, 4 dar, i höst. Skall bli roligt o gå o strosa i Örebro o gå o äta t.ex. dagens på olika ställen ! o Kompisar skall jag träffa ! Dass var alles für heute !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0