Det är inget fel på vardan..

Jag tycker den är spännande på sitt sätt ! Det är alltid nått nytt som man lär sig och har man ingen fantasi så kan väl det mesta va tråkigt ? Bara en sån sak som att se repotageserien -Sidenvägen på 30 dagar- kan få en annan att bli eld o lågor. Då tänker jag ochså t.ex. på min " favorit i den vägen" , Marco Polo. Han har jag bland mina favoriter på bloggen, wikipedia ! Innan var det en hemsida som jag hittat där en amerkanska skrivit om honom och hade honom som idol ! Tyvärr är den försvunnen bland mina favoriter.Och vem skulle inte vilja åka Transsibiriska järnvägen som går från Helsingfors till Kina. Och även om man har en stor" klan" att tänka på så skall  inte det tänkandet blandas ihop med sådana här tankar " om vad man som egen person skulle vilja göra " !- Den stora kustresan- har ni sett den serien och reportaget ? Ser man den så får man en inblick i vilken fin kust som går längs Norge, vad lång den är, går mellan Murmansk och norra Bohuslän ! Och min ständiga " upptäcktsresa" på motionsrundan är inte fy skam den heller, på den kan man " upptäcka både fyrbenta o tvåbenta varelser " !
                  När man ser Brasilien spela fotboll så tror man inte att " dom bor på samma planet" som Sverige. Att vara kvick i tanken o fötterna, går det att träna upp ?
 
             Jaa, vädret skall man sannerligen inte klaga på ! Få se hur " länge klagandet kan hålla sig borta" ! För varmt tycker då inte jag att det är ! O tro inte att denna sommaren " skulle varit den regnigaste o kallaste  nånsin" ! Det verkar "allting vara nu för tiden" !? Säljer väl bäst !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0