Det är skönt att ha sitt alldeles egna Carpe Diem, tycker jag !

Det började jag finslipa på när jag kom till Askersund. Jag kommer ihåg att jag pratade med en personal på vårdcentralen om hur jag levde,  motionerade o filosoferade.  Framtidstro o.s.v. ! Hon tyckte jag kunde hålla föredrag för människor,äldre väl då ? om min livsstil. Det blev aldrig av för sen övergick jag till min privatläkare !
                  Här finns ju människor som har som " livstil o försörjning" att övertyga oss andra om hur vi skall leva våra liv ! Och ideerna är många ! " En djungel " Jaa, tänk på allt som skrivs om " att äta rätt mat" o olika åsikter om " va det är " En del terapeuter " gräver i forntiden " o andra i " nuet ". Och så blir plötsligt detta inne ! Ochså är det nått motsatt nästa vecka. Inte konstigt att människor känner sig vilsna i dagens samhälle med all " lobbyism för det enda rätta " !
              Nu ? verkar det här ögonblickstänkandet vara på modet ? Jag håller fullständigt med om att man skall leva i nuet o INTE OROA sig för det som varit eller kommer ! Men jag tycker att jag lever lika mycket i nuet " som har framtidstro o har mormor med mig även i "ögonblicket ".
            I söndags fick jag " ett ögonblickstänkande just nu " !  Är ju inte vän med min motionscykel i sängkammaren precis ! Men så tänkte jag varför inte cykla på den lika länge som jag ungefär skulle gått ut o motionerat, 1,5 tim . O så sätter jag på min " omhuldade " världsmusik o gör söndan till innedag. Ser hur det blir ? Och det blev alldeles utmärkt o nedan kommer resultatet
                       Jag trampade " lätt" ungefär som på 3 ans växel nånting ! Och jag kan säga att " spela rätt musik" till var en hit ! O så jag trampa i nitti minuter o jag kom " nära Örebro" 4, 21 mil. O speeden är inte svårt att räkna ut  ! Det får ni själv göra ! Och " guben" är nöjd med sitt eget liv och sitt eget Carpe Diem ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0