I morgon blir det Motala !

Jag kom hem idag ochså från min snabba långa runda som verkar vara " mumma för höften ", jaa att stå still för länge vid vasken t.ex. verkar vara sämre än både gå o sitta ! På nätterna har jag fortfarande inget besvär ! Detta "programmerar" jag in i hjärnan vilket gör saken " ännu bättre" !
Idag har jag precis nästan sett på Leif G W Perssons Engelska mord på play ! Jaa, hur man än försöker motverka det så behöver man nog vända på myntet o konstatera att även ondskan hör hemma på det ! Programmet handla ju om ritualmorden på 60-talet på 5 unga människor. Platsen där kropparna grävdes ner blev en kultplats för mördarna Ian Brady o Myra Hindley ! Brady skulle om han levt varit lika gammal som undertecknad, 74 år ! När domen föll, livstids fängelse, så hade dödsstraffet varit avskaffat i England i en månad... vissa tankar väcker det om detta och man fattar inte nästan det hela så hemskt är det ! Offren måste ha lidit svårt när de blev av med sina liv och de stackars anhöriga som lever än idag, jaa, jag känner dom ju inte men krama om dom skulle jag vilja. Det skadar inte, i " gnällandets anda om allt möjligt" från att " bussen är 5 minuter försenad eller " vädret är värre än någonsin" mm, att se sådana här program " o vara glad att man lever"

I morgon skall jag åka till Motala med bekanta. Fika o urträtta ärenden . Jag skall köpa en ny kudde och ett nytt täcke. Och det är ungefär lika långt till Motala som till Örebro från Askersund, ca 4 -4,5 mil ! Och en trevlig stad är det !. Och det här är en vy från Motala ström. Foto taget för några år sen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0