Tjaa, det är litet tråkigt tycker jag....

Vadå ? Det är inte bara undertecknad som tycker det utan ochså min kompis i Örebro, Rolf m.fl. Vadå, vadå ? Att Örebro Sk. återigen förlora i allsvenskan i fotboll. Läget är minst sagt kritiskt, sist i tabellen. All right ! Superettan är inte helt fel o bosätter jag mig i Örebro nästa år, om det går som jag vill o strävar efter, så kommer jag att vara en given besökare på Berhn arena ändå ! Och jag hörde härom dan att Örebro hockeys matcher i allsvenskan skall visas i TV, på samma bolag som förra året. Det gläder mig ! Där kommer ochså att bli årskort om "finanserna o målsättningarna står sig" ! Jaa, sen tycker jag inte heller om att Malmö FF ständigt förlorar mot Elfsborg i fotbollsallsvenskan !
             I söndags kom den dagen när jag brukar bli mest utskälld varje år särskilt nära idrottsplatsen i Askersund. Joo, det var hundutställning  just på idrottsplatsen. En stor sådan med tävlingar om att bli best in class or show mm. Nån slags sport det ochså !. Vad var det nu någon matte sa till mig joo, att 1.700 hundar uppträdde eller var det 2.700 ? Stor återkommande utställning i alla fall !
                         Och vilka fantastiska utsändningar och tävlingar i olympiaden ! Och vilken organisation ! Och alla " domedagspredikningar " ang. vädret o terrorism kom på skam ! Men det "sålde naturligtvis" liksom Carl-Philips " slagsmål" !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0