Att fotografera djur o fåglar är ju inte lätt när man motionerar !

Då skall man ju sätta sig på ett "skyddat" ställe i soluppgång, tidigt på morgonen ! Och hellst om vindriktningen är mot en ! Så har jag fattat det ! Hur som hellst så såg jag idag ett rådjur som stod på skogsvägen och tittade på mig ! Avstånd 30 m cirka. Jag hann säga goddag, goddag innan det försvann! Men en fågel hann jag fotografera men den var på hembyggdsgården. Skogsduva verkade det som ! Och kurrade gjorde den!

              Sen blev det ju färd mot strandpromenaden ! Och det hade kommit nån cm snö till o spätt på det tunna snötäcket så det var lite mjukare o motionera för benen !

                    Det går ju nerför hela tiden mot strandpromenaden från då hembyggdsparken. I morse, idag var, är ju sånt väder som skall vara vid den här årstiden, tycker jag ! 4 grader - o lugnt o halvklart ! Var inne o titta på den norska vädersajten i morse. Enligt den skulle det bli både regn o snö i helgen där jag bor. Men det kan redan ha ändrat sig till i kväll ! Det vet jag som har undersökt saken i frågan ! Och i Borogontsy i Ryssland var det - 37 och i Amapala Honduras + 33. Och efter helgens "vedermödor i länsstolen" ( sport, sport, sport mm) så var det skönt att sätta full fart med motionsträningen igen ! Och i kväll spelar Örebro borta mot Rögle i hockeyallsvenskan. Och det visar dom på TV. På en av mina 4 sportkanaler på bredbandet ! Sen har jag ju 2 på kabelnätet och dom ingår i hyran ! Och  är fortsatt nöjd med tillvaron. Och dessutom har jag ingen bil men sopsorterarar. Så det deltas inte i " scenariot världens undergång ". Och fortfarande , trots enl undersökning som visar att varannan svensk löper risk att bli dement ( att dom orkar hålla på med alla sina scenarior), så vet jag att det går en svensk på ca 125 kineser ! Och när man ser alla " snusförnuftiga" väljarundersökningar så skall man se efter om dom är "statistiskt säkerställda" . Och jag "litar bara" på SCB och Sifo. Och som " genomskådande av populistiska lobbyistiska budskap" vets det att min egen situation, o inte heller andras, INTE påverkas särskillt mycket av vilka som har makten i Sverige ! Men hur det går i arabvärlden, USA eller Kina t.ex. torde spela mycket större roll tycker världsmedborgaren Jan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0