Det är väl skönt med omväxling i vädret !


      Men eftersom det fortfarande är årstider i världen o till och med i Sverige så håller jag fortfarande på min önskan om kalla vintrar med snö och varma somrar ! Så här börja det på rundan i går och det var till att gå mycket i skogen för att komma framåt så att säga. Och det var inte bara här som det såg ut så här !

            Men bara nåra hundra meter bort så blev väglaget annorlunda ! O så var det även idag på främst rundan ovan idrottsplatsen ! Otroligt glatta ställen varvat med isfria grusiga !

                  Och nära hemmet ligger norra kyrkogården som jag går igenom på varenda motionsrunda ! Här var det 1 dm snö bara för några dar sen ! Och i morse var det + 3,5 i Askersund o sol ( som synes). i Zhigaiska i Ryssland - 38 och i Chirguana i Colombia + 29 ! Det är alltid 2 sidor på samma mynt !
                Den här veckan har det först varit motion o från kl 11 har jag tittat på tennis från Dubai, WTA-turneringen ! Tyvärr kunde inte Vika Azarenka ställa upp p.g.a.fotskadan från turneringen i Doha som hon trots allt vann ! Maria Sharapova laddar upp inför kommande turnerigar i USA i mars ! Men det är fin tennis att titta på en då. Kl 16 skall serbiskan Ana Ivanovic möta danskan Wosniacki. Jag håller på Ana Ivanovic och båda är f.d. världsettor ! I går var det dock sång och cafébesök på eftermiddan men nån match såg jag ! Och datan kan fått " vila " ibland !
                      Och naturligtvis är jag som rojalist,  född på franska nationaldagen o diggare sen många år av Viktoria, väldigt glad över att en prinsessa blivit född ! Och republikanska föreningen " gnisslar tänder " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0