En dag med motion, sång o kafé !

Det låter väl inte dumt ? I morse var det -1,5 i Askersund, -47 i Oymiakon i Ryssland och + 39 ! i Geikie Georg National park i Australien ! Jag undrar vilka som klagar mest ? För det finns innevånare på alla platserna !
                  Nu snöar det ute och idag på rundan var det ganska rått ! Inte många i "spåret" precis ! Efter sen frukost som vanligt så begav jag mig till platsen vid landskyrkan där sången klingar ! På vägen dit, ca 20 min hemmifrån, mötte jag 3 skolflickor varav en gick i en t-shirt vilket avslöjade  " det mesta" ! Men då tänktes det på gårdagens Vetenskapens värld som visade att människan verkar kunna vänja sig med det mesta bl.a. kyla !
                 Efter sången begav jag mig och Örjan till gänget på kafeét ! Jag beställde kaffe och en semla och sen pratade vi om allt möjligt bl.a. flyttningar hit o dit i våra liv ! Efter " seansen " så begav jag mig till apoteket som numera är privat ! Jag har ett kort som drages innan jag betalar som ger mig lite rabatt. Och ingen skillnad sen det privatiserades och samma personal är det !
                Sen gick jag o handla på ett ställe där det ochså dras ett kort innan jag betalar med ett annat ! Och sen blev det hemmet " Svårare har inte undertecknad det här i livet ", vilket gör att denne man är" ödmjuk och tacksam" . Men en del " hjälper han själv till med för att ha det så " Absolut !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0