För en soldyrkare med solen även som symboliskt bokmärke..


                  ....Är det ju inte svårt att mata på med sådana här bilder ! Efter " motion i länsstolen" så blir det nu " om gud rår" fem dagar med ihärdig motion i ca 1,5 tim per dag ! Att vädret är fint f.n. syns ju på fotot ! Det var - 8 när jag gick ut, blåste en del vilket "noga påpekades " av dom jag mötte ! Aldrig " får man vara glad ". Jo då, jag är nöjd så länge jag kan gå ut ! Och i Ust-Nera Ryssland var det -44, i nationalparken Purnunnulo Australien var det + 38 !  Jag tittar ofta på fakta, och mest då fakta där det finns facit från. Utan facit inga fakta, bara " domedagspredikningar " ! Igår hann jag mellan sporten på tv läsa om den lilla istiden som drabbade Europa o världen från 1850 ca o 500 år bakåt i tiden. Denna istid bjöd på missväxt o fattigdom p.g.a. kallare väder med varmare " småperioder ". Den möjliggjorde ochså t.ex Karl den x Gustavs tåg över stora Bält på 1600-talet. Det går att läsa om denna istid på nätet som sagt som en del säger beror på solfläckar,  andra på ett par vulkanutbrott med några års mellanrum, nått ämne i askan ! Och vulkanutbrott på jorden kan komma " när som hellst"  som vi vet ! I så fall blir inte alls den " stora temperaturhöjning" på jorden om hundra år av som en del forskare säger ej går att förutse " utan betydande osäkerhet" Och det stämmer nog för jag kan se "förutsägelser" alltifrån 0,7 till 9,0 % höjning av jordens medeltemperatur om hundra år. För min del säger jag i all ödmjukhet " att jag skiter i sånt som det inte finns facit på " ! Jag" tittar på solen i nuet".
                         Själv har jag ju mycket " tja symbolik,ibland ironi i mina åsikter. En lyder följande " Om dom inte ens har rätt i sina 10-dygnsprognoser, hur kan dom då ha rätt i 100-årsprognoser " ? En annan " kulorna som kommer från vänster eller höger bryr sig inte om vilka dom träffar"
                                Och Örebro slog Karlskoga/ Bofors, Arsenal slog Blackburn med 7-1. Verkar ha en bred trupp nu ! Och jag såg höjdarmatchen Chelsea- Man United. Uj,uj, uj säger jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0