Ibland är det svårt att hitta " en säljande rubrik" !


                Hoppas då att mina naturbilder "säljer" ! Har jag nått negativt att förtälja idag ! Nää !! Att tycka och konstatera efter sin " egen bibel" om saker o ting är inte negativt. Om andra människor, släkt och vänner har det" negativt" då ? Jaa, vad kan man som enskild människa göra åt detta. Ha  empati för situationen, tänka på dom och hoppas att det ordnar sig ! Eftersom jag känner mig som världsmedborgare så tänker jag ofta på förföljda folk i världen som assyrier/syrianer, judar, romer m.fl, m,fl . Skänker jag pengar till nått ? Ja mindre summa om året till skolor i fattiga områden i Afrika !
               Vädret idag i Askersund ! -13 grader o lite blåsigt och lätta snöbyar i solljuset som gör att det ser ut att glittra när snöfligorna är på väg ner. Inget o klaga på ! Däremot känner jag med folket i centraleuropa som har det bra mycket värre än oss, även som bor vid ostkusten. Det verkar som flera hundra har dött av kylan i centraleuropa. Sen säger jag inte mer ! Nån påstod att dom inte är vana vid vintrar i detta område! Det är dom visst. Det är bara det att befolkningen har inte den standarden som i Sverige, fattigare med många uteliggare mm t.ex. ! 
                 Apropå kyla så hade idag Aliskerouo i Ryssland kallast i världen -51 ! Varmast hade Roudoume i Australien + 29. Varför jag skriver dessa siffror. Tjaa, det kan kanske leda till lite eftertanke häruppe i " kalla norden" . Och människor bor kring båda platserna !
            
               Örebro vann igår i hockeyn och tog 2 nya poäng ! Och i morgon spelar dom mot tvåan i serien, Karlskoga- Bofors, på hemmarinken ! Det går på tv har jag för mig ! Lokalderby ! Trevlig helg !

                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0