Ingen ihärdig motionärs favoritunderlag precis !


           Men hellre gå i naturen o skogarna än gå 5 km i stan ! Det är ju så att det töar o regnar, blötsnöar och fryser på nätterna i en hastig eller långsam övergång till vår ! Idag var det väldigt glatt, även på vissa ställen i stan. Gående vid sidan om och drobbar gör att det går ! Och balanssinne ! I skogarna tar det längst tid innan " pansarisen" försvinner. Förra året tog det ända till slutet av april innan den definitivt tinades upp.

               Till slut kom jag ju ner till strandpromenaden ! Där var det både is innanför och utanför som synes. Vädret var fint annars men nu ser jag att det mulnar på ! Snö eller regn är frågan, kanske det blir blötsnö ! Idag var det - 4 i Askersund i morse, -40 i Cherskiy i Ryssland och + 28 i Gunmi i Negeria !
              Och Azarenka vann WTA- turneringen i Doha och 16 matchen i följd. Hennes facebook sida, via hemsidan, är jag inne på varje dag. I går gratulera jag henne så mycket och fick tummen upp av någon med italienskt namn ! I dag börjar tävlingen i Dubai, där skall hon ochså vara med !
              Och Örebro tog en poäng mot ett uppåtgående Malmö i hockeyallsvenskan trots massor av skador !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0