Tiden går väldigt fort, har ni tänkt på det !


                         Det tänkte jag på idag ! Trots att det är 62 år mellan dessa 2 kort. Jag blir faktiskt nöjd när jag tittar på båda korten varav ett nytaget idag. Det får ni gissa vilket ! 62 år ja, vad gör man åt det mer än att gilla läget . När jag tänker på hur jag håller på idag med allt möjligt med " entusiastisk prägel " så är det inte så stor skillnad på de " båda pojkarna" !
                            Idag var det - 5 när jag gick ut på rundan. Rått, mer än när det varit kallare. Ingen sol lite disigt ! I Sarylakh i Ryssland var det idag -47 och i Galgani i Sudan + 26, i morse . Motionsrundorna går just nu väldigt friktionsfritt. Det har nog även med inställningen o göra . Det går att progammera in mycket i hjärnan med vilja och återupprepning. Det förstod jag när jag titta på Vetenskapens värld igår på tv !
                  I em har jag tittat på WTA-tennis och läst lite i boken om Jerusalems biografi ! Där skulle jag kunna bo utan svårighet. Blir jag miljonär så blir det halva året i Örebro och halva året i Jerusalem ! Annars så en resa dit om det går !
          Allt detta kan man ju syfta till om man har bott ca 45 år av sitt liv på samma ställe !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0