Det är glatt lite över allt !


                   Men som jag sagt innan så går det att ta "genvägar" i skogen. Och på vissa ställen " sandpapper" på nått vis ! Och syftet är fortfarande till att motionera utom på lördagar o söndagar. Då sportar jag med samma entusiasm i länsstolen. Sport ja, det är underskattat av en del " kulturknuttar " . Hoppas att en del hörde på skådespelarens Marie Göransson uttalanden o kåserande på idrottsgalan igår på TV 1. Var och en får tycka vad den vill men min egen person mår bra av den spänning, samhörighet och skådespel som idrotten ger mig ! O det här med att hålla på lag o personer ! Ja det är nästan lika spännande som att " träffa Gina Lolobrigida" !

            Den här bandyplanen går jag förbi på min runda. Det är ingen konstis. Trots ibland några plusgrader som mest på dagen så har någon minusgrad hållit den fräsch på dan som synes. Bandy var en " stor sport" i Askersund på 50-60 talet Dom låg i allsvenskan o fightades med bl.a. Örebro sk. Dom har fortfarande ett lag i Askersund , men det är en " spillra av sitt forna jag, lag".
                    Nu på eftermiddagarna ser jag repriser på tv från Australian Open i tennis. Sen är det handboll ochså, Sverige -Tjeckien. Den får dom nog vinna om dom skall gå vidare i em. Förlåt...... , det gäller alltså herrarna ! Det gör bandyn ochså ! Tennisen gäller båda könen ! Ja, en får akta sig i " feminismens tidevarv" !?
                  Vädret ja ! Vi får som sagt se om tio-dygns prognoserna stämmer om kallare väder. Jag tycker att det ändrat sig lite redan i " prognosmakandet " . Men detta stämmer ! I morse hade Watson Lake i Kanada - 46 grader och Noordem Paarl i Sydafrika + 26 grader. Kallast o varmast i världen. O solen lyser fortfarande på jorden ! Och gjorde den inte det så satt jag nog inte här o skrev !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0