Dystert men soligt !


               Det är inte jag som är dyster ! Men dessa spritflaskor i pissoiren, inte långt från strandpromenaden kanske dracks upp av dom som sedan knivskar o knivskars i en trappuppgång i natt i Askersund, i närheten kan man nästan säga ! 2 är anhållna för mordförsök ! Och sprit hade alltså druckits !
                        Det här med missbruk av alkohol o droger ? Tyvärr verkar det vara något som inte går att stoppa. Vi som nöjer oss med ett gott glas vin nån gång eller en whisky tycker ju detta är tråkigt liksom naturligvis dom som inte nyttjar sprit eller droger ! Sen är det ju det här med att "tåla". Undertecknad blev liksom inte " mer aggresiv" av att få för mycket i sig dom gånger man varit på kanelen. Sista gången jag var" riktigt på kanelen" var på min 70-årsdag. Och den " fnissande och glade mannen " borde nog ha filmats !

                 Nu tar vi nått roligare ! Vem blir inte glad över att se en sån här bild. Ett stabilt träd som solen slösar sina strålar över. Taget vid strandpromenaden ! Och solens strålar låter jag ochså flöda över juniorlandslaget i ishockey som i natt vann junior-vm i Kanada över Ryssland med 1-0. Och som sagt , orka man inte sitta uppe så finns nått som heter Play på datan ! 
                Och i går i damernas Tour De Skie i går så åkte Kowlczyk o Björgen " dött lopp" ! Björgen leder nu med ett par sekunder. Vilken avslutning det kommer att bli i morgon och på söndag. Givetvis har jag bokat in mig o "motionerar i soffan " . Och kl 16 idag spelar Örebro mot Malmö i hockeyallsvenskan. Så soffan nyttjas redan om en timme !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0