God förmiddag ! Kl är nu 11:19 den 1/1 2012


          Det här fotot av undertecknad är taget någon av juldagarna i Karlskrona ! Prata om att gotta sig !

             Så här såg det ut hos mig i går på nyårsafton. Fotot är taget utan blixt vid 23-tiden ungefär. Utanför hade redan några raketer visat sig utanför fönstret där det rådde minusgrader. Just när fotot togs tittade jag på ishockey. Senare tittade jag på tv 2 och där visades en film om Europes spelningar i nutid bl.a. i England inför stor publik. Och prata om att The Final Countdown passade in för kvällen ! Gick inte o la mig förrän efter kl 01.
                 Det här med nyårslöften. Det är inte svårt för min del. Att köra på som förra året o ha framtidstro " med fötterna på jorden ". Inte oroa mig i år heller, varken för "framtiden eller det förgågna" ! Jag är ochså tacksam över att jag inlett mitt 74:e år ! Carpe Diem med blandning av nuet, rötter o framtidstro under " inblandning" av både hjärna o hjärta ! Just det ! En timme ca om dan läses det i boken om Jerusalem och månadsvis i min fars dagböcker !

               Och så här såg det ut för nån timme sen på foto taget från balkongen. Lite vintrigt men tendensen är mildare och övergång i regn ! För en annan som bott i sydsverige, Skåne, i ca 45 år så är inte övervägande gröna vintrar något undantag från regeln, snarare tvärtom ! Man har ju sina önskemål, men för mig får vädret vara som det blir ! Så har det varit i 4,5 miljarder år !
                       Jaa, lite sifferexercis ! I Askersund börjar det närma sig noll grader men snön lägger sig just nu ! Ordet blask är väl förestående ! Däremot så är det -48 i Debin i Ryssland och + 33 i Aranos i Namibia. Jorden "styr o ställer oberoende av domedagsprofetior o en del kategoriska vetenskapsmän i lobbyistisk yra "
                     Vi hoppas som sagt på ett spännande 2012 " där man får vara glad för varje dag som man lever" ! O nu är det bara en timme till Tour De Skie o nyårsbackhoppningen ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0