Lite självinsikt får man ju ha..


.........o se sig lite själv med humor, eller hur Benny ?   Men de största humoristerna har ibland visat sig vara de av ångest o dålig självkänsla sköraste människorna ! Så det gäller o ha fötterna på jorden o inte " skämta  bort allt " !
                  Efter dessa "djupsinnigheter" konstaterar jag att även idag var det glatt ute ! För igår regna det ju o var plusgrader, idag var det 2,5 minus o uppehåll i Askersund. Det jobbigaste är att jag stundtals " tvingas" gå på även asfalt med broddarna för isfläckar finnes !
         Nu kommer det att vara "tyst" på datan i helgen ! Som för det mesta under helgerna. För min tid kommer att tillbringas i fåtöljen " med ett glas vin ( svågerns) och dagobertsmörgåsar " i entusiastisk sportbevakning ! Det gäller att variera motionen ! Och vikten är status quo sen...?, 88kg ! Och jag läste att det skadar inte folk som är äldre att ha några kilos övervikt när de motionerar ! Det gäller att ta tillvara positiva signaler här i livet !
                      Och eftersom inte allt är antingen " grönt eller vitt " här i livet så meddelar jag att just är minus 47 grader i Watson Lake Kanada och plus 30 grader i Porverin i Uruguay !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0