Och idag var jag postman !


                  Jaa, det var jag ! För SPF . Dock utan de erfarenheter och upplevelser som Jack Nicholson fick i den utmärkta filmen " The postman always rings twice". Jag fick  jobba efter följande devis " The postman never rings twice" han stoppar DEN direkt i lådan" . Posten alltså ! Det gjorde som sagt inte Jack !
                 Det blev en lång runda åt norr, ungefär, och i den rundan ingick 2 villaområden ! Det är inte helt lätt att hitta rätt adresser i myllret av smågator och memorera dom. Ibland vet inte ens folk som bott där länge var gatorna ligger !

          Här är jag på väg hem via kyrkogården som jag alltid går igenom ! Och "mediterar! i och känner ödmjukhet o förnöjsamhet däri ! Och idag småregna det i cirka nollgradigt väder. Men på grund av detta blev väglaget strävt på lite is o snö som det bestod av ! Och kommunen har gjort ett bra jobb med grusning i Askersund ! Rundan tog omkring 2 timmar i lugn takt o försiktighet. Och tyvärr såg jag ingen Jessica Lange !
              Väder o vind ja ! Enligt flera 10-dygns prognoser skall det bli kallare om några dar ! Men dessa prognoser stämmer oftast inte alltid ! Men " spå vädret för hundratals år framåt", det tror dom sig kunna ?! Och hade inte golfströmmen gått utanför Norges kust så hade " nog chansen att se palmer i Sydsverige" varit obefintlig !? Och i Fort Yukon i USA( Alaska) var det -44 grader och i Pornululu nationalpark var det +37 grader. Och i Austalien pågår Australian Open. Och från det skall jag se repriser i e.m. Och Rolf i Örebro fyller år idag och han har en svärson som är på uppdrag i Alaska. Temperaturen stämmer ! Bara så ni vet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0