Tiden går fort o goda ideer "kommer ständigt"...

..i smått o gott ! Idag har jag bestämt mig för att nån gång till sommaren mot hösten hyra in mig nån vecka på vandrarhem i Örebro. Inne i stan på norr !  Då kommer jag att cykla ? o gå runt i staden och dess omgivningar. Även motionera på fina stråk jag känner till ! Jag kommer att besöka de 2 bostadsbolagens lokaler, där jag står i kö, o de som " har hand um ett" och prata med dom ! För tiden går väldigt fort. Jag kommer att gå i katolska kyrkan, på fotboll o ut o äta dagens. O träffa mina kompisar förståss ! Och jag vet och tänker på att i år nollar 2 personer i min omgivning !

                      Enligt olika 10-dygns prognoser på nätet så kommer det nu att bli blått i 10 dagar, d.v.s. under noll ! Bandybanan är spolad sen nån vecka och sen ytterligare naturligtvis. Så nu kan skolbarnen åka skridskor på fritiden och under gymnastiktimmarna eller nån heldag kanske .

                   På det här fotot ser man nu att isen ligger med ett tunt lager snö på sig. Här har jag zoomat in så mycket jag kan med kameran. På håll kan man se Stjärnsunds slott ! Om man tittar noga !
                 Vädret ja ! I morse var det 3,5 minus i Askersund, minus 38 i Vitim Ryssland och nånstans i sydamerika plus 28 !
                  Örebro förlora mot Västerås i hockeyallsvenskan. Motivation slog klass och Örebro slarva bort en 2-0 ledning ! Men kanske dom tänkte på att dom i morgon redan möter trean Leksand hemma i Behn Arena
                  Mera roligt, jo i kväll kommer jag som vanligt att se på Antique Road show med Mark Wahlberg som programledare. Skådespelare med en del svenska rötter har jag för mig ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0